Îți place banana bread, dar nu vrei să mănânci doar făină și zahăr la micul dejun? Avem o soluție pentru tine! Acest terci de ovăz copt are gustul unui desert dulce, dar ingredientele vor servi cu ușurință ca un mic dejun complet. Acesta combină carbohidrații complecși, dulceața naturală de la banană și o porție de proteine datorită atât proteinelor, cât și laptelui. Perfectă pentru prepararea în avans, la cutie și pentru diminețile de weekend când vrei să te răsfeți și să oferi corpului tău ceva de mâncare în același timp. 💪🏻
1 porție conține
- 270 kcal
- 39,8 g carbohidrați
- 5,7 g grăsimi
- 12,4 g proteine
Pentru 4 porții
- 2 banane
- 150 g de fulgi de ovăz
- 2 linguri de proteine de copt
- 1/2 de linguriță de praf de copt
- 1 linguriță de scorțișoară
- 1 linguriță de semințe de chia
- 3 linguri sirop de arțar
- 180 ml lapte
- chips de ciocolată
- Vilgain Sweet Nuts - Peanut Pecan Caramel
Instrucțiuni:
-
Într‑un vas de copt, se pisează banana cu o furculiță. -
Adăugați fulgi de ovăz, proteine, praf de copt, semințe de chia, scorțișoară și se amestecă totul.
-
Apoi, se toarnă laptele și siropul de arțar și se amestecă bine.
-
Se adaugă chipsurile de ciocolată după gust și se ornează cu felii de banane.
-
Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 °C și se coace timp de 30 de minute.
-
Se păstrează în frigider cel mult 4 zile.
-
Terciul de ovăz copt este cel mai bun în combinație cu unul dintre Vilgain unturi de nuci. Noi am ales aroma de alune Pecan Caramel.
Așa că să aveți poftă!