Ulei spray

Produse: 5
Sortează după
:
Implicit
Vilgain Ulei de avocado spray
Bestseller
Vilgain Ulei de avocado spray ⁠–⁠ din soiul selectat Hass din Kenya, cu dozator practic
200 ml
1084
27,90 RON
Asamblare pachet
-20 %
Spray cu uleiuri și sos Vilgain ⁠–⁠ pachet avantajos a uleiurilor și sosurilor în spray-uri, cu dozare ușoară, din ingrediente premium
119,67 RON
149,59 RON
Vilgain Ghee spray
Vilgain Ghee spray ⁠–⁠ unt cu ulei de avocado, fără lactoză, în spray, cu un dozator practic
200 ml
353
34,99 RON
Vilgain Ulei de măsline spray BIO
Vilgain Ulei de măsline spray BIO ⁠–⁠ ulei extravirgin, presat la rece
200 ml
708
29,90 RON
Vilgain Ulei de cocos spray
Cod -15 %
Vilgain Ulei de cocos spray ⁠–⁠ din nucă de cocos filipineză parfumată, cu dozator practic
200 ml
613
28,90 RON

Uleiuri de gătit în spray

La fel ca cele clasice, uleiurile de gătit în spray sunt perfecte pentru copt, gătit și pot fi folosite și în bucătăria rece, dacă doriți doar să "stropiți" ceva. Spray‑ul permite ca uleiul să fie aplicat uniform, ceea ce este deosebit de util pentru suprafețele inegale, cum ar fi ungerea unei forme de brioșe.

Cu toate acestea, cel mai mare avantaj este dozarea mai ușoară și mai precisă, care este apreciată în special de cei care numără fiecare calorie. O linguriță, care este unitatea de măsură utilizată în mod obișnuit, conține aproximativ 5 g de ulei, în timp ce o singură apăsare de spray de ulei aplică mai puțin de 2 g, și uniform.

Ce ulei să alegeți?

Atunci când alegeți un ulei pentru spray, accentul ar trebui să fie pus în principal pe calitatea acestuia, care poate fi evaluată cu ușurință prin examinarea compoziției produsului - în mod ideal, acesta nu ar trebui să conțină impurități. Utilizarea uleiului este un criteriu la fel de important. Fiecare ulei are un așa‑numit punct de fum diferit, adică punctul la care uleiul începe să ardă și nu este potrivit pentru consum:

ulei de avocado270 °C
ulei de rapiță240 °C
ulei de măsline210 °C
ulei de nucă de cocos200 °C
ulei de floarea soarelui110 °C

Din tabel reiese clar că uleiul de avocado sau de rapiță sunt cele mai bune însoțitoare pentru o bucătărie caldă. Deși poate fi o surpriză pentru unii, uleiul absolut nepotrivit în această privință este uleiul de floarea‑soarelui. Deși uleiul de măsline este potrivit pentru tratamentul termic, uleiul extravirgin, care este presat la rece pentru a păstra beneficiile pentru sănătate, este degradat în timpul tratamentului termic și proporția de substanțe benefice este redusă. Am abordat acest aspect pe larg în articolul nostru despre uleiurile vegetale.

Dacă nu știți la ce spray pentru ulei de gătit să apelați, încercați marca noastră Vilgain, care vă va impresiona cu sistemul său unic de dozare.

Arată mai mult Arată mai puțin