



















Izolat de proteine din zer
Izolatul de proteine din zer (WPI - Whey Protein Isolate) este o proteină din zer produsă printr‑un proces de microfiltrare cu un conținut de proteine de 85‑95%. Acesta se caracterizează prin conținutul scăzut de grăsimi și carbohidrați în comparație cu concentratul. În cazul hidrolizatului, acesta depinde de proteina de intrare.
De ce să alegeți izolatul din zer?
Datorită compoziției sale, izolatul este cea mai pură formă de proteină din zer, însă nu este o proteină foarte comună. Principalele caracteristici includ:
- Conținut ridicat de proteine,
- digestie rapidă și ușoară,
- ideal ca dietă pre‑concurs - nu crește aportul de grăsimi și carbohidrați,
- valoare biologică ridicată a proteinelor,
- conținut natural de BCAA.
Izolații de zer sunt, în general, un supliment proteic adecvat chiar și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză, dar depinde întotdeauna de sensibilitatea individuală.
Metoda de producție și conținutul ridicat de proteine reziduale sunt motivele pentru prețul de achiziție mai mare în comparație cu concentratul. Conținutul scăzut de carbohidrați și grăsimi are ca rezultat un gust mai puțin atractiv.
Încercați izolatul nostru premium Grass‑Fed Whey Protein Isolate, cu puțin zahăr sau Clear Whey Isolate, o băutură răcoritoare care vă va face să uitați de gustul lăptos al tuturor proteinelor din zer. Un produs unic este Baking Protein, care asigură o structură plină de proteine și suplu pentru fiecare desert.