Alătură-te nouă

Oferta de oportunități (0)

Misiunea noastră este de a‑i învăța pe oameni să se alimenteze corect. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de cea mai bună echipă care să creeze produse excelente.

Alimente funcționale

Creșterea producției de alimente prelucrate industrial în ultimele decenii a afectat negativ calitatea alimentației populației umane. Acest fenomen global continuă să crească incidența bolilor, inclusiv a problemelor care afectează sănătatea mintală, cum ar fi depresia și anxietatea. În general, calitatea vieții este redusă în mod semnificativ ca urmare a unei alimentații deficitare.

Situația ne deranjează și am decis să inițiem o schimbare. Producem alimente de calitate, care reprezintă atât o experiență delicioasă, cât și o sursă funcțională de energie pentru o viață împlinită. Simplificăm alimentația, readucem calitatea, gustul autentic delicat în mod natural și termenul de valabilitate.

Suntem cei care creează acele produse pentru care uneori chiar și cei mai exigenți experți în nutriție nu analizează întotdeauna în detaliu compoziția. Având încredere deplină în noi, ei știu că vor găsi doar cele mai bune ingrediente în aceste produse.

Ingrediente pentru gătit

Fiindcă ne pasionează să fim creativi în muncă, în special când vine vorba de mâncare, am hotărât să selectăm cele mai bune ingrediente de pe glob și să le împachetăm pentru voi în ambalaje durabile și sigure. Aceste ambalaje nu doar că mențin valoarea nutritivă a produselor, dar și extind în mod natural termenul de valabilitate, astfel ca proprietățile senzoriale, precum aroma și gustul, rămân la un nivel înalt de calitate

Suplimente bazate pe știință

Producem doar acele suplimente alimentare care sunt validate științific ca fiind eficiente, în cantități și forme care sunt clinic dovedite a fi eficace și sigure. Abordăm nevoile umane, cum ar fi ameliorarea stresului sau a simptomelor PMS, performanța fizică și cognitivă sau deficiențele micronutrienților.

Căutăm oameni energici, pasionați de produse excelente.

Unim oameni cu pasiune pentru performanța umană și rezolvăm împreună problemele dificile care împiedică oamenii să-și atingă potențialul. Suntem o companie dinamică, alcătuită din oameni talentați, cu o minte deschisă și o mare integritate. Credem în designul remarcabil și într‑o cultură inclusivă, cu accent pe performanța în producția de produse benefice pentru oameni, de o calitate excepțională Mai multe despre proiect