Uleiuri

Produse: 10
Sortează după
:
Implicit
Vilgain Ulei de avocado spray
Bestseller
Vilgain Ulei de avocado spray ⁠–⁠ din soiul selectat Hass din Kenya, cu dozator practic
200 ml
1084
27,90 RON
Asamblare pachet
-20 %
Spray cu uleiuri și sos Vilgain ⁠–⁠ pachet avantajos a uleiurilor și sosurilor în spray-uri, cu dozare ușoară, din ingrediente premium
119,67 RON
149,59 RON
Vilgain Ghee spray
Vilgain Ghee spray ⁠–⁠ unt cu ulei de avocado, fără lactoză, în spray, cu un dozator practic
200 ml
353
34,99 RON
Vilgain Ulei de măsline spray BIO
Vilgain Ulei de măsline spray BIO ⁠–⁠ ulei extravirgin, presat la rece
200 ml
708
29,90 RON
Vilgain Ulei de cocos spray
Cod -15 %
Vilgain Ulei de cocos spray ⁠–⁠ din nucă de cocos filipineză parfumată, cu dozator practic
200 ml
613
28,90 RON
Vilgain Ulei de cocos BIO
Vilgain Ulei de cocos BIO ⁠–⁠ ulei de cocos presat la rece pentru bucătărie și îngrijirea pielii
500 ml
480
31,90 RON
Vilgain Ulei de cocos BIO
Vilgain Ulei de cocos BIO ⁠–⁠ ulei de cocos presat la rece pentru bucătărie și îngrijirea pielii
1000 ml
480
54,90 RON
Vilgain Ulei de avocado BIO
Vilgain Ulei de avocado BIO ⁠–⁠ parfumat, nerafinat, din soiuri nobile Hass și Fuerte
250 ml
97
39,90 RON
Vilgain Ulei MCT C8
Vilgain Ulei MCT C8 ⁠–⁠ o sursă naturală de acid caprilic, care susține performanța, scăderea în greutate și digestia
500 ml
85
74,90 RON
Vilgain Ulei de măsline extravirgin BIO
Așteptăm în fiecare zi
Vilgain Ulei de măsline extravirgin BIO ⁠–⁠ presat la rece și dintr-o selecție de măsline cultivate într-o fermă din Grecia
750 ml
270

Uleiuri vegetale pentru gătit

Uleiurile de masă sunt echipamente esențiale pentru fiecare bucătărie. Într‑o bucătărie caldă, acestea sunt utile pentru gătit, copt, prăjit și prăjit. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă atunci când utilizați aceste uleiuri la așa‑numitul punct de fum, adică temperatura la care uleiul arde prin (fumul este ușor vizibil cu ochiul liber). Unele tipuri de ulei conțin, de asemenea, substanțe care pot fi transformate în substanțe nocive la temperaturi ridicate. În general, uleiurile rafinate sunt potrivite pentru gătitul la cald.

Uleiurile presate la rece, pe de altă parte, sunt mai potrivite pentru gătitul la rece, deoarece sunt mai nutritive. Acestea pot fi folosite în dressinguri , sosuri, dip‑uri sau pur și simplu pentru a picura peste salate.

Tipuri de uleiuri de gătit

Există zeci de uleiuri care sunt concepute pentru gătit. În special, uleiurile de nuci (de exemplu, migdale sau arahide) sau semințe (de exemplu, cânepă, dovleac sau susan), care dau o aromă unică mâncărurilor. Pentru gătitul de zi cu zi și ocazional, cumpărați de la noi pentru:

  • ulei de avocado are proprietăți similare cu uleiul de măsline. Uleiul de avocado presat la rece este bogat în grăsimi sănătoase și are o aromă ușoară de avocado. Uleiul rafinat de avocado are un punct de fum ridicat, de aproximativ 270 °C.
  • Uleiul de nucă de cocos ocupă un loc special în cosmeticele de uz casnic. În bucătărie, este o alternativă care adaugă o aromă exotică mâncărurilor. Uleiul de cocos este de obicei disponibil sub forma unui solid alb, în care se transformă la temperaturi sub 25 °C.
  • Uleiul de măsline a.k.a. uleiul de măsline este un clasic în lumea uleiurilor de gătit al cărui gust amar este ușor de recunoscut. Acesta are o varietate de utilizări atât în bucătăria caldă, cât și în cea rece.

Noutate în ultimii ani uleiurile spray care permit o aplicare mai precisă și mai uniformă a uleiului. Acestea sunt, de asemenea, potrivite pentru cei care urmăresc fiecare calorie.

Arată mai mult Arată mai puțin