Conserve de pește
Peștele este o modalitate elegantă de a obține o doză bună de proteine în dieta ta și, datorită acizilor grași omega 3 și are grijă, de asemenea, de sănătatea inimii și de funcționarea creierului dumneavoastră. Peștele, în special peștele marin gras, este, de asemenea, bogat într‑o serie de vitamine (în special B12 sau D) și minerale. Acesta este motivul pentru care nutriționiștii recomandă consumul de pește de cel puțin două ori pe săptămână.
Conservele de pește de calitate superioară reprezintă o alternativă ușor disponibilă și ieftină la peștele proaspăt, care tinde să fie disponibil în cantități foarte limitate în afara zonelor de coastă. În plus, conservele de pește au un termen de valabilitate mult mai lung, fără a fi nevoie de refrigerare și fără a compromite o parte din valoarea lor nutritivă.
Cei mai căutați pești sunt tonul o bombă nutritivă plină de proteine, somonul o delicatesă marină de lux, și sardinele o sursă excelentă de calciu și vitamina D. Dar puteți alege și din conserve de macrou, hamsii sau păstrăv.
Dacă sunteți în căutarea calității garantate fără compromisuri, alegeți conservele de pește de la Vilgain, unde suntem la fel de dedicați sustenabilității ca și procesării tradiționale. Cele mai bine vândute produse sunt ton în suc propriu, fileuri de somon sau sardine în ulei de măsline.