Fulgi de cereale ca mic dejun fitness
Fulgii sunt o alternativă sănătoasă și din ce în ce mai populară la cerealele tradiționale. În plus față de fulgi de ovăz este posibil să alegeți din fulgi de orez, secară, spelt sau orz. În general, fulgii sunt o sursă bună de carbohidrați complecși, fibre și o serie de vitamine și minerale. De asemenea, puteți găsi fulgi fără gluten sau în calitate organică.
Cum se prepară cerealele?
Cerealele pentru micul dejun sunt foarte ușor de preparat. Trebuie doar amestecate cu apă, lapte sau iaurt și garnisite cu nuci, semințe, ciocolată sau fructe uscate. Dacă doriți să vă îmbunătățiți micul dejun, nu uitați de Proteinele!
Pe lângă micul dejun sau gustări, puteți folosi fulgii pentru a face muesli, granola, folosiți‑i în smoothie‑uri, măcinați‑i ca înlocuitor al făinii sau coaceți‑i direct - cheesecakes, crumble, fursecuri, clătite... imaginația este fără sfârșit!