Ce zici de un mic dejun cald care este gata în 10 minute și plin de proteine? Vorbim despre mug cake. Poate fi preparat în mii de feluri, dar îndrăznim să spunem că această specialitate ala carrot cake este una dintre cele mai bune! Perfect umedă și foarte simplu de preparat. Așa că hai să o facem! 🧁
1 porție conține
- 577 kcal
- 45 g carbohidrați
- 20 g grăsimi
- 52 g proteine
Pentru 1 porție
- 90 g de amestec de mug cake - tort de morcovi
- 80 ml apă
- 140 g de brânză de vaci degresată
- 10 g proteine de vanilie
- stevia vanilie drops
- Vilgain peanut butter delight
Instrucțiuni:
-
Se amestecă amestecul de mug cake cu apă într‑un bol și se lasă să stea un minut. Se pune într‑o cană pentru microunde și se coace timp de 2,5 minute. -
Se răstoarnă pe o farfurie și se taie în trei bucăți.
-
Pentru cremă, se amestecă brânza de vaci cu picături de stevia și proteine, se trece o parte din prăjitură prin cremă și se acoperă cu aluat mărunțit.
-
Stropiți cu untul de nuci preferat și savurați!