Aceasta este cea mai ușoară prăjitură de lapte "kinder" pe care pur și simplu o veți iubi! Este mega ușor de preparat, dar cu o compoziție mult mai bună și mai echilibrată, cu origini clare. De trei ori mai puține calorii, cu de trei ori mai multe proteine și o fracțiune din zahăr, fără ulei de palmier, fără coloranți, fără arome... Acest mic răsfăț te va pune cu adevărat în mișcare și te va umple pentru o perioadă mult mai lungă de timp și vei fi sigură că îi oferi corpului tău o gustare dulce de calitate. 🤤
1 porție conține
- 188 kcal
- 8 g carbohidrați
- 6 g grăsimi
- 24 g proteine
Pentru 6 porții
- 3 ouă
- strop sare
- stevia vanilie drops
- 30 g de făină
- 10 g de cacao
- 1 linguriță de praf de copt
- 60 ml lapte
- 50 g de proteine de copt
- 250 g de brânză de vaci
- 60 g proteine de vanilie
- stevia vanilie drops
Instrucțiuni:
-
Separați albușurile de gălbenușuri și bateți‑le cu un praf de sare până obțineți o spumă tare. Se lucrează treptat gălbenușurile cu celelalte ingrediente pentru bază (picăturile de stevia sunt opționale și cantitatea depinde de preferințe). Se încorporează treptat (și cu grijă!) în spumă, se formează un aluat compact, se toarnă pe foaia de copt și se coace în cuptorul preîncălzit la 180 °C timp de 12‑15 minute.
-
Între timp, amestecă toate ingredientele pentru cremă (picăturile de stevia sunt din nou opționale, cantitatea depinde de tine 🙂 ).
-
Tăiați tortul răcit în două, aplicați crema pe jumătate din el, acoperiți cu cealaltă jumătate și dați la frigider peste noapte.
A doua zi se taie în 6 bucăți și se savurează!