Nu poți avea niciodată destule gustări sănătoase, așa că am decis să ne îmbunătățim gustarea preferată. Ne‑am inspirat din batoanele populare cu brânză de vaci de la Lidl, care sunt destul de hrănitoare. Am eliminat caloriile și grăsimile și am adăugat câteva proteine în plus. Rezultatul este o gustare gustoasă cu căpșuni sau fistic în ciocolată crocantă, la care te vei întoarce mereu. Convingeți‑vă singuri! 💪🏻
1 porție conține
- 166 kcal
- 7 g carbohidrați
- 8 g grăsimi
- 16 g proteine
Pentru 10 porții
- 1 pachet de brânză de vaci
- 60 g de proteine de fistic
- 1 lingură de cremă de fistic
- stevia drops
- 50 g de ciocolată neagră
- linguriță de ulei de nucă de cocos
- 1 pachet de brânză de vaci
- 60 g de proteine de căpșuni
- stevia drops de căpșuni
- 10 g căpșuni liofilizate
- 50 g de Vilgain ciocolată albă
- linguriță de ulei de nucă de cocos
Instrucțiuni:
-
Ambele versiuni sunt foarte ușor de preparat.
Trebuie doar să amestecați toate ingredientele, cu excepția ciocolatei și a uleiului (pentru versiunea cu căpșuni, zdrobiți căpșunile liofilizate și transformați‑le în pudră) și apoi formați batoanele. Folosiți‑vă mâinile înmuiate în apă rece pentru a vă ajuta să faceți acest lucru. În acest fel, mâinile dvs. nu se vor lipi de amestecul de brânză.
-
Btw, dacă doriți versiunea cu fistic frumos și verde, puteți adăuga matcha .
-
Apoi puneți‑le în congelator timp de aproximativ 30 de minute pentru a le face mai ușor de lucrat și pentru a le înveli în ciocolată.
-
Se topește aceasta împreună cu puțin ulei de cocos și se îmbracă bine batoanele în ea. Lăsați să se răcească și asta e tot!
-
Păstrați batoanele la frigider și consumați‑le în termen de două zile. Acestea pot fi, de asemenea, congelate. În acest caz, lăsați‑le să se dezghețe la temperatura camerei timp de o oră înainte de a le mânca.
-
Așa că savurați!