Care este primul lucru care vă vine în minte când auziți cuvântul toamnă? Frunze galbene, bourbon, mere, ceai... sau dovleac? Dovleacul este un ingredient foarte avantajos în bucătărie. Îl puteți cumpăra pentru câțiva bănuți și îl puteți folosi dulce și sărat, precum și pentru micul dejun, prânz și cină. 🎃
"Rețetă simplă de dovleac", care nu va lua mult timp, va parfuma întreaga casă și va mulțumi toți membrii familiei! 👌🏻
1 porție conține
- 478 kcal
- 62 g carbohidrați
- 7 g grăsimi
- 35 g proteine
Pentru 1 porție
- 70 g de Vilgain protein mix pentru clătite și vafe -low sugar
- 70 ml apă
- extract de vanilie
- 2 linguri de piure de dovleac
- 30 g zahăr din nucă de cocos
- 1 linguriță de scorțișoară
- ghee în spray
- 2 linguri de Iaurt grecesc
- picături de stevie vanilie
- 25 g de topping prebiotic cu conținut scăzut de zahăr - ciocolată albă
- 2 lingurițe de protein crispies
Instrucțiuni:
-
Într‑un bol, combinați amestecul de clătite, apa, extractul de vanilie, piureul de dovleac și zahărul de cocos cu un vârf de scorțișoară. Se lasă să stea timp de câteva minute. -
Se prăjesc clătitele în puțin ghee pe ambele părți până devin aurii.
-
Între timp, amestecați iaurtul grecesc cu picături de stevia, apoi adăugați pe clătitele prăjite împreună cu topping prebiotic, scorțișoară și crispies proteic.
-
Așa că savurați!