Un prânz ușor pe care îl pregătești în 20 de minute și apoi îl lași să se gătească? Da, și este, de asemenea, plin de proteine și masa perfectă de iarnă pentru a vă ține de cald. Acesta este chilli con carne cu orez sau o altă garnitură preferată pe care nu o mănânci doar acasă, ci este grozavă și într‑o cutie pentru școală sau serviciu.
Ai de gând să o încerci? 🍛
1 porție conține
- 433 kcal
- 48 g carbohidrați
- 14 g grăsimi
- 40 g proteine
Pentru 4 porții
- ulei de măsline
- 1 ceapă
- 2 căpățăni de usturoi
- 1 ardei roșu
- 1 lingură de boia măcinată
- 500 g de carne tocată de vită
- 1 lingură de mix de condimente pentru bulion de vită
- 400 g de piure de roșii
- 400 g de fasole ready to eat
- 1 pachet de porumb
- sare
- piper
- chili
- oregano
- 2 căni de Vilgain orez basmati
- coriandru
Instrucțiuni:
-
Se taie ceapa, usturoiul și ardeii în bucăți mici.
-
Se încinge uleiul într‑o tigaie sau oală mai adâncă și se sotează ceapa și usturoiul la foc mic. Se adaugă carnea tocată de vită și condimentele.
-
Se lasă să se rumenească, se toarnă piureul de roșii și se adaugă fasolea, ardeii și porumbul. Se acoperă cu apă, se condimentează cu amestecul de bulion și se fierbe, amestecând din când în când, timp de aproximativ 20 de minute.
-
Se condimentează apoi cu coriandru proaspăt.
-
Serviți cu orez, presărat cu coriandru și distribuiți pe Instagram cu eticheta @vilgainrecipes.