Italia este de cele mai multe ori un pariu sigur. Această bucătărie poate evoca mâncăruri rapide, echilibrate și în același timp extrem de bune. Cum ar fi rețeta pe care v‑am pregătit‑o de această dată - gnocchi cu pui și un pesto bun de busuioc.
Tuturor le va plăcea, așa că haideți să o facem! 🤝🏻
1 porție conține
- 467 kcal
- 52 g carbohidrați
- 8 g grăsimi
- 42 g proteine
Pentru 3 porții
- lingură de ulei de măsline
- 1 ceapă
- 2 căpățăni de usturoi
- 300 g de carne de pui
- 3 lingurițe de Vilgain pesto genovese
- 1 pachet de gnocchi
- 2 linguri de ricotta
- 200 ml apă
- 50 g de frunze de spanac
- sare
- piper
- oregano
- parmezan
- busuioc proaspăt
Instrucțiuni:
-
Se călesc ceapa tocată, usturoiul, puiul, sarea și piperul în ulei de măsline. -
Se adaugă trei linguri de pesto de busuioc, două linguri pline de ricotta, 200 ml de apă, oregano și se fierbe tot pachetul de gnocchi în amestec. Când gnocchi sunt fierți, se adaugă spanacul și se lasă să fiarbă.
-
La final, se adaugă busuioc proaspăt și se servește presărat cu parmezan.
Deci buon appetito!