Nu este nimic mai bun decât să te încălzești cu o supă caldă în această vreme mohorâtă. Tocănița noastră este plină de proteine deoarece am adăugat carne de vită R2E de calitate și un hack pentru o aromă bogată - bulion de vită Vilgain! Vă va umple, vă va încălzi, plus că este rapid și ușor de preparat. Și pur și simplu trebuie să o încercați! 🚀
1 porție conține
- 320 kcal
- 23,7 g carbohidrați
- 14,2 g grăsimi
- 23,4 g proteine
Pentru 4 porții
- 400 g de Vilgain R2E carne de vită
- 5 cartofi
- 2 morcovi
- 1 ceapă
- 2 căpățăni de usturoi
- 1 lingură de Vilgain grass - fed ghee
- 1 lingură de boia dulce
- 1 linguriță de boia măcinată - afumată
- 1 linguriță de chimen măcinat
- 3 boabe de ienibahar
- 1 frunză de dafin
- 1 lingură de făină de spelta
- 200 g de piure de roșii
- 2 linguri de Vilgain bujón
- sare
- piper
- usturoi uscat
- ceapă uscată
- 1 l apă
- smântână
- pătrunjel
Instrucțiuni:
-
Ceapa, usturoiul și morcovii tăiați mărunt rondele se prăjesc ușor în unt ghee. -
Se adaugă boia dulce, boia afumată, chimenul zdrobit, frunza de dafin, boabe de enibahar, sare și piper. Se amestecă.
-
Se toarnă piureul de roșii peste amestec.
-
Se încorporează cartofii tăiați și se toarnă 1 l de apă.
-
Apoi, adăugați 2 linguri de bulion de bună calitate și lăsați supa să se gătească.
-
Se fierbe timp de aproximativ 20 de minute, până când legumele sunt moi.
-
Se amestecă o lingură de făină cu puțină apă și, cu aproximativ 5 minute înainte ca supa să fiarbă, se îngroașă supa cu acest amestec.
-
Se adaugă carnea de vită feliată în supa finită și se lasă să se încălzească în supă.
-
Serviți supa cu o lingură de smântână și pătrunjel proaspăt. Poftă bună.