Pastele sunt un pariu sigur atunci când pur și simplu nu poți ține pasul. Dar nu merită să mănânci doar așa, așa că ketchup și brânză nu sunt o opțiune. Hai să facem această mâncare rapidă sănătoasă și echilibrată. Poate cu somon și spanac, care este gata în 25 de minute și este excelent pentru pregătirea mesei. 🚀
1 porție conține
- 614,7 kcal
- 52,4 g carbohidrați
- 25,5 g grăsimi
- 27,4 g proteine
Pentru 2 porții
- 300 g de penne
- 1 ceapă
- 2 căpățăni de usturoi
- 250 g de ricotta
- 200 g de frunze de spanac
- 1 pachet de fileuri de somon
- strop sare
- strop de piper
- strop condimente pizza
- strop de busuioc uscat
- 10 ml de ulei de măsline
Instrucțiuni:
-
Se prepară pastele conform instrucțiunilor. Noi am ales clasicele penne. Dar dacă vă place să experimentați, această Vilgain nouă opțiune este o alegere excelentă - penne de porumb cu morcovi! -
Se prăjesc ceapa și usturoiul în ulei de măsline până devin aurii, se adaugă ricotta și apa de la paste pentru a obține un sos. Piper și sare după gust. Se poate adăuga și busuioc uscat sau condiment pentru pizza.
-
Se adaugă pastele fierte, spanacul și somonul în sos și se amestecă ușor.
-
Și puteți servi. Deci, savurați!