Poate vă întrebați cum să vă faceți mesele preferate mai sănătoase și mai ușoare... Atunci ați ajuns la locul potrivit!
Sezonul roșiilor nu este chiar acum, așa că nu ezita să întinzi mâna după un sos de calitate. Oricum ar fi, te vei linge până la urechi. Pentru că atunci când îl adaugi aceste chifteluțe de carne tocată super ușoare, pregătite într‑o friteuză cu aer cald, vei avea o masă foarte echilibrată care nu va da greș nici în mealprep! 🧆
1 porție conține
- 827 kcal
- 91 g carbohidrați
- 27 g grăsimi
- 50 g proteine
Pentru 5 porții
- 800 g de carne tocată de vită
- 50 g de pesmet panko
- 2 ouă
- 1/2 ceapă
- 50 g de parmezan
- 1 lingură de busuioc
- 1 linguriță sare
- 1/2 de linguriță de piper
- 1 linguriță de usturoi uscat
Instrucțiuni:
-
Se fierb pastele conform instrucțiunilor. -
Într‑un bol, se amestecă carnea tocată cu ouăle, pesmetul, parmezanul ras, ceapa tocată mărunt și condimentele. Se formează amestecul de carne în bile. Se pun bilele într‑o friteuză cu aer cald tapetată cu hârtie de copt.
-
Coaceți bilele la 180 °C timp de 15 minute.
-
Între timp, se încălzește sosul de roșii într‑o tigaie și se amestecă cu pastele fierte. Puneți pastele și sosul pe o farfurie și așezați chifteluțele deasupra.
Poftă bună!