O altă rețetă din seria "Clasici cehi în haină fit" este puiul cu boia. O puteți prepara în 15 minute și, datorită conținutului său mai ridicat de proteine și fibre, vă va menține sătul timp de câteva ore. Graalul de aur al rețetei este puiul nostru R2E, pe care trebuie doar să îl încălziți în sos și nu trebuie să așteptați până când întregul pui este gătit. Așa că veniți să o încercați! 💪🏻
1 porție conține
- 443 kcal
- 30 g carbohidrați
- 19 g grăsimi
- 37 g proteine
Pentru 2 porții
- 200 g de R2E carne de pui
- 1 linguriță de ghee
- 1 linguriță de boia dulce
- 1 lingură de făină
- 1 ceapă
- 1 lingură de Vilgain bujón
- 2 căni apă
- 100 g de ricotta
- 1 strop sare
- 120 g de paste cu năut
- 1 strop de pătrunjel
Instrucțiuni:
-
Se prăjește ceapa tocată mărunt în ghee, apoi se presară cu boia dulce și făină. Când sunt sotate, se adaugă o lingură de bulion și apă (se poate folosi zeamă) și se lasă să fiarbă.
-
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Atenție! pastele noastre cu năut au nevoie doar de câteva minute.
-
Pentru o consistență omogenă a sosului, se mixează de câteva ori cu un blender. La final, se adaugă ricotta și se mai fierbe un minut.
-
Serviți cu pui R2E și pătrunjel tocat.