Un bol perfect asezonat și perfect echilibrat , plin de arome, este întotdeauna bun. Nu‑i așa? Ce‑ai zice să-l transformi într‑un prânz bogat în proteine care să încapă perfect și în cutie? De acord? Atunci hai cum să prepari acest bol burrito cu carne de vită și fasole. 🚀
1 porție conține
- 613 kcal
- 53 g carbohidrați
- 24 g grăsimi
- 41 g proteine
Pentru 1 porție
- 100 g de orez fiert
- 50 g de Vilgain R2E fasole neagră
- 30 g de roșii
- 20 g de ceapă
- 1 lingură de ulei de măsline
- sare
- 50 g de porumb
- 50 g de avocado
- 50 g salată iceberg
- 140 g de Vilgain R2E carne de vită
- 2 linguri de sos amino de lupin
- 4 linguri de ketchup cu conținut scăzut de zahăr
- 30 g de iaurt alb
- coriandru
Instrucțiuni:
-
Mai întâi, pregătiți amestecul de carne - încălziți ușor carnea de vită într‑o tigaie și adăugați 2 linguri de sos amino de lupin și 4 linguri de ketchup de bună calitate. -
Într‑un alt bol, se amestecă roșiile tocate, ceapa, puțin coriandru, se stropesc cu ulei de măsline și sare după gust.
-
Și servim! Puneți într‑un bol 100 g orez fiert, salată iceberg, amestecul de roșii și ceapă, fasolea, porumbul, avocado feliat și amestecul de carne de vită.
-
Se pune cu iaurtul în mijlocul bolului și se presară cu coriandru proaspăt tocat.
-
Așa că poftă!