Rapidă, bogată și proaspătă. Salata de paste cu broccoli, curcan și pesto, este o alegere excelentă pentru un prânz la cutie sau o cină ușoară. Combinația de paste cu legume, broccoli suculent, roșii cherry și rucola adaugă fibre și culoare salatei, în timp ce proteinele din carne, brânză și pesto vă vor umple în mod fiabil. Și partea cea mai bună? Puneți deasupra orez iasomie prăjit și crocant pentru a da fiecărei mușcături un plus de textură și dinamism. O porție are doar 447 kcal, dar conține 34 g de proteine. Are un gust grozav și rece, deci perfect pentru mealprep sau prânz la pachet. 🥗
1 porție conține
- 447 kcal
- 43 g carbohidrați
- 14,2 g grăsimi
- 34 g proteine
Pentru 3 porții
- 150 g de paste cu năut
- 200 g de broccoli
- 300 g de Vilgain R2E carne de curcan
- 60 g de cream cheese light
- 30 g de Vilgain plant protein pesto basilico
- 150 g de roșii cherry
- 1/2 cană de rucola
- 30 g de prosciutto
- 1/2 de linguriță sare
- 1/4 de linguriță de piper
- 50 g de orez iasomie
- 1 strop de ulei de măsline în spray
Instrucțiuni:
-
Se fierb atât pastele, cât și broccoli. Se împarte broccoli în buchețele și se fierbe în apă sărată sau la aburi timp de aproximativ 5 ‑ 7 minute, până când devine moale, dar încă verde deschis.Prosciutto se taie mărunt și se prăjește într‑o tigaie. Roșii cherry se taie în două.
-
Fierbeți orezul, întindeți‑l pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și stropiți cu ulei. Se coace la 180‑190 °C până devine auriu și crocant.
-
Se amestecă totul în bol și se servește. Se decorează cu orezul crocant copt.
Poftă bună!