Ai chef de un prânz delicios, plin de proteine și gata în 20 de minute? Gnocchi de dovleac cu curcan este exact ceea ce trebuie! Combinația de gnocchi ușor dulce și carne suculentă de curcan va oferi energie pentru întreaga după-amiază. Cu doar câțiva pași simpli, te poți bucura de o masă care nu este doar rapidă, ci și nutritivă. Așa că hai să o facem! 🍽️
1 porție conține
- 473 kcal
- 61 g carbohidrați
- 11 g grăsimi
- 32 g proteine
Pentru 3 porții
- 500 g de gnocchi
- 200 g de 12% smântână
- 50 g de parmezan
- 500 ml de bulion de pui
- 300 g de piure de dovleac
- 300 g de Vilgain R2E carne de curcan
- 1 strop de usturoi granulat
- 1 strop de piper
- 20 g de roșii uscate
- 1 cană de baby spanac
- 1 strop de cimbru
Instrucțiuni:
-
Se pun gnocchi, smântâna de gătit și supa de pui într‑o cratiță mai înaltă. Se aduce la fierbere la foc mediu și se amestecă bine. Se acoperă cu un capac și se lasă să fiarbă timp de aproximativ 5 minute. -
În aceeași cratiță cu gnocchi, se adaugă piureul de dovleac, carnea de curcan, roșiile uscate la soare tocate și usturoiul uscat. Se amestecă.
-
Cu câteva minute înainte de sfârșitul gătitului, se pune spanacul. Se încălzește timp de aproximativ 2 minute până când spanacul este moale. Se condimentează cu sare, piper și ierburi și se servește.
Să aveți poftă!