Dacă vă plac găluștele gyoza, dar nu doriți să lucrați cu un aluat laborios și doriți să economisiți mult timp în bucătărie, încercați să folosiți hârtie de orez în loc de aluat. Pe lângă economisirea timpului, veți economisi și câteva calorii și carbohidrați și veți obține o crocantă maximă cu un efort minim. Ceea ce este grozav este că le puteți umple oricând în funcție de ceea ce aveți în casă (acest fel de mâncare este un economizor de resturi recunoscător) sau de ceea ce vă poftește cel mai mult. Am optat pentru umplutură de curcan de data aceasta și R‑E‑C‑O‑M‑A‑N‑D-Ă-M! 🚀
1 porție conține
- 300 kcal
- 35 g carbohidrați
- 9 g grăsimi
- 21 g proteine
Pentru 2 porții
- 200 g de Vilgain R2E carne de curcan
- 100 g de morcovi
- 100 g de ciuperci champignon
- 50 g de ceapă
- 2 căpățăni de usturoi
- 1 strop sare
- 1 strop de piper
- 1 strop de boia dulce
- 1 strop de oregano
- 7 felii de hârtie de orez
- 2 linguri de sos de soia
Instrucțiuni:
-
Se amestecă carnea cu morcovii rași și ciupercile, ceapa și usturoiul tocate mărunt. Sare, piper și se condimentează după gust. -
Tăiați hârtia de orez în jumătate. Se înmoaie în apă călduță, se umple cu amestec și se înfășoară.
-
Se învelesc toate găluștele în acest fel și se pun într‑o tigaie cu un strop de ulei. După un timp, se acoperă cu puțină apă și se acoperă cu un capac. După câteva minute, încercați să tăiați o gălușcă pentru a vedea dacă carnea este gata.
-
Se înmoaie în sos de soia și se savurează!