Delicioasă supă cremă plină de brânză. Vă veți bucura enorm de această supă. Și este mai gustoasă atunci când o serviți direct din farfurie cu pâine bine prăjită.
1 porție conține
- 443 kcal
- 25,2 g carbohidrați
- 25,7 g grăsimi
- 27,5 g proteine
Pentru 4 porții
- 2 linguri de ulei de măsline în spray
- 1 ceapă
- 515 ml de Vilgain buion de legume
- 1 linguriță Săruri de Himalaya
- 1/2 de linguriță de usturoi granulat
- 2 strop de piper
- 1/2 de linguriță de boia dulce
- 1 pachet de mazăre sterilizată
- 1 broccoli
- 1/2 cană lapte
- 200 g de brânză cottage light
- 250 g de cheddar
- 4 felii Vilgain sandwich bread
Instrucțiuni:
-
Se prăjește ceapa în ulei, se adaugă mazărea și se amestecă. -
Se toarnă bulionul, se adaugă broccoli, sare, piper, boia și se fierbe până se înmoaie.
-
Se adaugă laptele și brânza cottage.
-
Apoi se amestecă cu un blender. Se lasă să fiarbă un timp și se condimentează după cum este necesar.
-
Se dă jos de pe plită și se amestecă cu cheddar . Păstrați o parte deoparte pentru partea de sus a supei. Garnisiți cu pătrunjel și serviți cu pâine.
Poftă bună!