Salatele nu sunt doar un lucru de vară, le puteți pregăti cu ușurință într‑o versiune caldă cu ultimele ingrediente de sezon. De exemplu, această versiune cu dovleac prăjit, linte și pui este perfectă pentru o cină rapidă și un prânz la pachet. Și acea notă finală de măr dulce și afine? Nu vei ști ce gust are raiul până când nu o vei încerca pe aceasta! 👌🏻
1 porție conține
- 453 kcal
- 28 g carbohidrați
- 22 g grăsimi
- 38 g proteine
Pentru 4 porții
- 4 căni de mix de salată
- 250 g de dovleac plăcintar
- 1/2 cană de cușcuș
- măr
- 60 g de merișoare
- 40 g de semințe de dovleac prăjite
- 400 g de piept de pui în suc propriu
- 1/2 cană de Vilgain R2E linte brună
- 50 g de brânză feta
- 3 linguri de ulei de măsline
- 1 lingură de oțet de mere
- 1 linguriță de Muștar Dijon
- 1 linguriță sirop de arțar
- sare
- piper
Instrucțiuni:
-
Preîncălziți cuptorul la 200 °C și puneți în el dovleacul tăiat cubulețe, stropit cu ulei de măsline și condimentat cu sare și piper. Se coace timp de aproximativ 25 de minute, până se înmoaie. -
Între timp, gătiți cușcușul conform instrucțiunilor de pe ambalaj și amestecați toate ingredientele pentru dressing într‑un bol mic. Se încinge ușor puiul R2E într‑o tigaie.
-
Când dovleacul este copt, amestecați toate ingredientele într‑un bol, adăugați dressingul, sfărâmați feta deasupra, adăugați mărul tocat, afinele și semințele de dovleac și serviți.
-
Deci poftă bună!