Tăiței udon cu pui și legume

40 min.
Comentarii
Tăiței udon cu pui și legume

Sunteți în pană de idei cu privire la ce să pregătiți pentru prânz astfel încât să fie echilibrat, să vă umple perfect și să vă facă plăcere ? Atunci trebuie să încercați tăițeii udon cu sos delicios de arahide, pui prăjit și legumele preferate. Acesta este un prânz grozav nu doar pentru acasă, ci și de luat în cutie la serviciu pentru a vă încărca cu energie și nutrienți. În plus, este gata în 40 de minute chiar și cu preparare, deci perfect pentru o săptămână aglomerată. 🚀

Cumpărarea ingredientelor folosite pentru rețetă

1 porție conține

  • 569 kcal
  • 76 g carbohidrați
  • 13 g grăsimi
  • 42 g proteine

Pentru 2 porții

Pentru carne:
Pentru tăieței:
  • 2 ml de ulei de măsline în spray
  • 100 g de morcovi
  • 100 g de ardei roșu
  • 100 g de varză albă
  • 50 g de ceapă verde
  • 250 g de tăiței udon
Pentru sos:

Instrucțiuni:

  1. Tăiței udon cu pui și legumeSe prăjește în ulei piept de pui tăiat cubulețe/ tăiței. Se condimentează și se acoperă cu puțină apă. Se scot din tigaie după rumenire.

  2. Se pune în tigaie partea albă a cepei de primăvară tăiată mărunt. După un timp, se adaugă legumele tocate (morcovi, ardei, varză) și se acoperă cu puțină apă pentru a înmuia mai repede legumele.

  3. Între timp, gătiți tăițeii udon. 3 minute vor fi suficiente pentru cei proaspeți sau pre‑fierți. Alternativ, puteți alege alte paste, cum ar fi tagliatelle sau spaghete.

    👉🏻 Urmați întotdeauna instrucțiunile de gătit de pe ambalajul produsului ales.

  4. Apoi, pregătiți sosul. Pentru aceasta trebuie doar să amestecați untul de arahide, sucul de lămâie, sosul amino de nucă de cocos sau sosul de soia și apa de la tăieței.

  5. Când legumele sunt moi, adăugați tăițeii fierți, sosul de arahide și carnea în tigaie și amestecați bine. Se presară cu ceapă de primăvară tocată (folosiți acum partea verde) și puteți savura sau împărțiți în cutii și lăsați pentru a doua zi.

    Poftă bună!Tăiței udon cu pui și legumeTăiței udon cu pui și legume

Produse folosite în rețetă

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
Chilli con carne de vită cu orez

Chilli con carne de vită cu orez

Supă din dovleac Hokkaido și lapte de cocos

Supă din dovleac Hokkaido și lapte de cocos

Ramen japonez: o supă simplă și rapidă

Ramen japonez: o supă simplă și rapidă

Bol mexican cu pui jerk

Bol mexican cu pui jerk

Supă de roșii cu cartofi dulci

Supă de roșii cu cartofi dulci

Salată într-un pahar

Salată într-un pahar

Pâine prăjită cu ou

Pâine prăjită cu ou

Paste cu pui și sos de roșii

Paste cu pui și sos de roșii

Lasagna vegană cu linte

Lasagna vegană cu linte

Chifteluțe suedeze cu piure de cartofi

Chifteluțe suedeze cu piure de cartofi

Plăcinte de dovleac

Plăcinte de dovleac

Chifteluțe de pui cu orez

Chifteluțe de pui cu orez

Quesadilla cu ton

Quesadilla cu ton

Brânză pane de casă la cuptor

Brânză pane de casă la cuptor

Marry Me Chicken Gnocchi

Marry Me Chicken Gnocchi