V‑ați plictisit de terciul de ovăz clasic? Ce zici să prepari un cracker prăjit cu multă scorțișoară, vanilie și sirop de arțar? Adăugați mere suculente, iaurt cu proteine și unt de migdale și aveți pe masă micul dejun perfect și sățios, care este gata și în 15 minute! 😍
1 porție conține
- 568 kcal
- 64 g carbohidrați
- 23 g grăsimi
- 45 g proteine
Pentru 1 porție
- 1/2 cană de fulgi de ovăz
- 1 ou
- 1/2 banană
- strop de scorțișoară
- 3 picături de extract de vanilie
- 1 linguriță sirop de arțar
- 1/2 cană de Iaurt grecesc
- 25 g de Vilgain protein blend - vanilie
- 1/2 de măr
- scorțișoară
- 1 lingură de unt de migdale
Instrucțiuni:
-
Se pisează mai întâi banana și se adaugă ovăzul, ouăle, siropul de arțar, scorțișoara și extractul de vanilie. -
Încălziți o tigaie anti aderentă la foc mediu, turnați amestecul de ovăz în ea și amestecați‑l ca pe ouă. Lăsați‑l să se prăjească până devine auriu timp de aproximativ 3‑4 minute, întorcându‑l pe parcurs astfel încât bucățile de amestec de ovăz să nu se ardă.
-
Serviți apoi cu iaurt grecesc cu proteine, fructele preferate și unt de migdale. Deci, poftă bună!