Această supă de fasole este ideală ca aperitiv, dar este atât de sățioasă încât o puteți consuma singură seara sau după o ieșire afară, când aveți nevoie să vă încălziți. Este grozavă cu pâine proaspătă sau tortilla crackers. Și avem un sfat pentru cunoscători - este și mai bună cu puțină smântână.
1 porție conține
- 298,5 kcal
- 36,2 g carbohidrați
- 6,5 g grăsimi
- 14,3 g proteine
Pentru 4 porții
- 1 ceapă
- 2 căpățăni de usturoi
- 2 linguri de ulei de măsline
- 800 g de fasole ready to eat
- 800 ml de bulion de pui
- 400 g de roșii feliate
- 1 linguriță de chimen măcinat
- 1/2 de linguriță de coriandru uscat
- 1/2 de linguriță de boia măcinată
- sare
- piper
- frunză de pătrunjel
- Vilgain Tortilla Crackers - chia și sare
Instrucțiuni:
-
Se prăjesc ceapa și usturoiul în ulei de măsline până se înmoaie. -
Se adaugă fasolea roșie, bulionul de pui sau de legume și roșiile tocate. Aduceți la punctul de fierbere și apoi reduceți focul. Se fierbe timp de aproximativ 10 minute.
-
Se condimentează cu chimen măcinat, coriandru și boia și se amestecă. Dacă supa este prea groasă, se adaugă zeamă sau apă. Se mai fierbe timp de 10 minute, până când fasolea este fragedă. Puteți adăuga sare și piper după cum este necesar.
-
Se servește fierbinte cu coriandru sau pătrunjel tocat. Savurați!