Probabil că știi deja Overnight Oats. Dar noi avem inspirație pentru următoarea ta combinație. Un strat inferior fulgi de ovăz, un alt strat de iaurt grecesc și proteine pentru a vă oferi un boost de proteine, apoi un strat grozav de ciocolată și acoperit cu câteva căpșuni. Prepararea este simplă, dar când scoți borcanul din frigider dimineața și începi să-l mănânci imediat vei avea o zi mai frumoasă! Aromele se îmbină minunat, stratul de fulgi este perfect cremos, iar căpșunile acoperite cu ciocolată adaugă atingerea finală perfectă. 🍓
1 porție conține
- 447 kcal
- 42 g carbohidrați
- 14 g grăsimi
- 33 g proteine
Pentru 2 porții
- 80 g de fulgi de ovăz
- 200 ml de unt de migdale
- 2 lingurițe Miere
- 200 g de Iaurt grecesc
- 30 g proteine de vanilie
- 20 g de ciocolată cu lapte tabletă
- 20 g de Vilgain cremă proteică cu alune
- 40 g de Iaurt grecesc
- 5 g căpșuni liofilizate
Instrucțiuni:
-
Într‑un bol, se amestecă fulgii cu laptele și mierea și se împarte în două pahare/cupe. -
Se amestecă iaurtul cu proteinele și se așază peste fulgii de ovăz.
-
Se topește ciocolata cu lapte. Adăugați crema proteică, iaurtul grecesc și amestecați pentru a obține o glazură. Dacă glazura este prea rigidă, puneți‑o în cuptorul cu microunde pentru câteva secunde. Întindeți glazura peste stratul de iaurt.
-
La final, ornați cu căpșuni liofilizate și lăsați la frigider peste noapte. Dimineața doar scoateți și savurați.