Terciurile noastre la pahar nu sunt o noutate. Dar sunt diferite de fiecare dată, doar că gustul și ingredientele sunt în continuare grozave! De data aceasta, încercați aceste overnight oats cu aromă de fursecuri dulci, care sunt pline de proteine, extrem de cremoase și perfecte nu numai pentru micul dejun, ci și pentru o gustare sau un desert ușor și sățios pe care să-l luați la școală sau la serviciu.
1 porție conține
- 334 kcal
- 33 g carbohidrați
- 8 g grăsimi
- 26 g proteine
Pentru 2 porții
- 1 cană de Vilgain fulgi de ovăz
- 30 g proteine de vanilie
- 1 linguriță de extract de vanilie
- 2 lingurițe de sirop de cicoare
- 1 cană de unt de migdale
- 120 g de iaurt grecesc degresat
- 2 lingurițe de semințe de chia
- strop sare
- migdale acoperite cu scorțișoară
- Vilgain Coconut Sprinkles
- biscuit
Instrucțiuni:
-
Într‑un bol, se amestecă fulgii de ovăz cu proteinele, semințele de chia și un vârf de sare. -
Se toarnă laptele peste ingredientele uscate, se adaugă iaurtul grecesc, extractul de vanilie și siropul de cicoare.
-
Se amestecă totul bine.
-
Pregătiți 2 pahare (cel mai bun lucru este să folosiți paharele noastre de la unt de nuci). Umpleți paharele cu terci și dați la frigider timp de 4 ore, dar de preferat peste noapte.
-
Înainte de servire, decorați fulgii de ovăz cu mini‑fursecuri, migdale tocate în scorțișoară și sprinkles de nucă de cocos.
-
Deci, le mănânci acasă? Sau o să le iei cu tine? Unde le duci? Spune‑ne pe Instagramul nostru @vilgainrecipes! 💪🏻