Clasicul într‑o versiune fit. Chiftele cu broccoli și curry sunt minunat de suculente în interior, ușor crocante în exterior și, datorită iaurtului și oului, își păstrează forma fără grăsimi inutile. Alături legume suculente, un vârf de cuțit de piper și o doză bună de cușcuș mediteranean ca garnitură pentru a da un vibe de vacanță la malul mării. Mai mult de 30 g de proteine per porție, vinovăție minimă și un gust care nu va jigni nici carnivorii, nici fanii legumelor deopotrivă. Perfect într‑o cutie, pentru prânz sau cină atunci când nu vrei să stai la aragaz timp de o oră.
1 porție conține
- 504 kcal
- 61 g carbohidrați
- 13,6 g grăsimi
- 32,3 g proteine
Pentru 4 porții
- 320 g de piept de pui
- 110 g de broccoli
- 1 ou
- 40 g de iaurt alb
- 45 g de făină integrală
- 1/2 ceapă
- piper
- Sare de Himalaya
Instrucțiuni:
-
Se taie puiul în cuburi mici și broccoli se toacă mărunt. -
Se pun toate ingredientele pentru chiftele într‑un bol și se amestecă bine.
-
Se pune amestecul câte o lingură într‑o tigaie cu puțin ulei și se întinde ușor. Se prăjește pe ambele părți.
-
Între timp, se prepară cușcuș conform instrucțiunilor și se servește cu chiftele.
-
Poftă bună!