Dacă există un gust care evocă Crăciunul, acesta este cu siguranță gustul de turtă dulce! Și nu ne este teamă să îl folosim oriunde putem! Cum ar fi în vafe crocante, stropite cu topping prebio de turtă dulce. Aveam de gând să scriem că aceste vafe sunt perfecte pentru micul dejun de Crăciun, dar credeți‑ne, veți dori să le mâncați toată iarna! Adaugă iaurt grecesc pentru suculență maximă și un conținut mai mare de proteine, astfel încât acest deliciu să te sature. Deci, vrei să o încerci? 🧇
1 porție conține
- 320 kcal
- 32 g carbohidrați
- 12 g grăsimi
- 28 g proteine
Pentru 2 porții
- 1 cană de fulgi de ovăz
- 30 g proteine de vanilie
- 1 linguriță de praf de copt
- 1/2 de linguriță de bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță de ghimbir măcinat
- 1/2 de linguriță de scorțișoară
- 1 linguriță de condimente de turtă dulce
- strop sare
- 2 ouă
- 1 cană de unt de migdale
- 10 picături de extract de vanilie
- 2 linguri de iaurt grecesc degresat
- spray cu ulei de cocos
- topping prebiotic de turtă dulce
- iaurt grecesc degresat
- nucă pecan
Instrucțiuni:
-
Se amestecă toate ingredientele pentru bază până la omogenizare. -
Se lasă aluatul să se odihnească timp de cel puțin 5 minute.
-
Încălziți aparatul de făcut vafe și stropiți‑l cu ulei.
-
Odată ce aparatul pentru vafe este gata, turnați aluatul în el și coaceți vafele.
-
Serviți imediat vafele crocante cu iaurt grecesc, topping de turtă dulce și nuci pecan.
-
Așa că să aveți poftă!