Turtă dulce, ce poți lua în rucsac? Da, te rog! 🐝 Această bunătate la borcan are gustul unei turte dulci cinstite de la patiserie, dar ingredientele sunt potrivite și pentru o masă-preparată în formă. Un crumble crocant și parfumat cu miere, nuci și o notă de condiment de turtă dulce este stratificat cu o cremă moale care miroase a scorțișoară și îți oferă o doză bună de proteine.
Perfectă ca o gustare dulce pentru școală, serviciu sau ca desert după prânz. Și partea cea mai bună: ai terminat‑o în cel mai scurt timp și durează zile întregi. Singura întrebare este... va supraviețui măcar până mâine? 🍯
1 porție conține
- 550 kcal
- 51 g carbohidrați
- 21 g grăsimi
- 38 g proteine
Pentru 2 porții
- 60 g de făină integrală de speltă
- 40 g de fulgi de ovăz
- 30 g Miere
- 30 g de ghee
- nucă
- 1/2 de condiment de turtă dulce
- 1 linguriță de scorțișoară
- 300 g de iaurt grecesc degresat
- stevia vanilie drops
- 30 g de rulou de scorțișoară proteică
Instrucțiuni:
-
Începeți prin a mixa nucile și amestecați toate ingredientele pentru crumble cu miere. Întindeți amestecul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 °C timp de aproximativ 10‑15 minute. Asigurați‑vă că nu se arde!
-
Între timp, treci la cremă. Pentru aceasta, amestecă doar brânză de vaci cu proteine și picături de stevia, în funcție de cât de dulce îți dorești desertul.
-
Și apoi trebuie doar să stivuiți totul în pahar - crumble răcit, cremă, crumble, cremă și în final capacul de crumble. Puteți stropi cu încă puțină miere deasupra și presărați cu nuci sau nuci pecan. Poftă bună!