Nu te saturi niciodată de rețetele la borcan și mai ales de cele care sunt pline de proteine, ciocolată și căpșuni! 🍓 Desertul fantezie perfect pentru călătorii sau vizite, atunci când nu vrei să cari cu tine tot tortul și să îți faci griji că se va desface.
Crusta pufoasă cu o aromă de cacao este perfect completată de crema de brânză de vaci și toppingul de căpșuni. Este un deliciu pe care trebuie să îl încercați!
1 porție conține
- 356 kcal
- 17 g carbohidrați
- 16 g grăsimi
- 35 g proteine
Pentru 2 porții
- 15 g de proteine ciocolată și alune
- 2 ouă
- 30 g de fulgi de ovăz
- 1 lingură de cacao neprăjit
- 1 strop sare
- 1 linguriță de praf de copt
- stevia vanilie drops
- 25 g de proteine ciocolată și alune
- 200 g de brânză cottage
- stevia vanilie drops
- 180 g de căpșuni congelate
- 1 lingură de semințe de chia
- topping prebiotic cu conținut scăzut de zahăr - ciocolată albă
- unt de migdale
Instrucțiuni:
-
Într‑un bol, se combină ingredientele pentru aluat și se amestecă totul până la omogenizare. -
Se toarnă aluatul într‑o cană și se pune în cuptorul cu microunde timp de 2‑3 minute.
-
Se răstoarnă prăjitura rezultată din cană și se lasă să se răcească.
-
Cottage se mixează cu proteine.
-
Se pasează căpșunile și se amestecă cu semințele de chia.
-
Se pasează prăjitura răcită și se umple 1/2 din borcan cu ea.
-
Apoi se adaugă crema și căpșunile la aluat.
-
Apoi din nou aluat, cremă, căpșuni și topping.
-
Și serviți sau luați cu dvs. pe drum!