Nu mai știți cum să preparați ouăle? Încercați această rețetă neconvențională, dar dovedită, în care pur și simplu aruncați ouăle într‑un vas de copt, adăugați brânza moale preferată și coaceți. Cu această rețetă rapidă pentru micul dejun, prânz și chiar cină, nu veți da greș! 👌🏻
1 porție conține
- 497 kcal
- 35 g carbohidrați
- 27 g grăsimi
- 29 g proteine
Pentru 2 porții
- 5 ouă
- 50 g de brânză feta
- 1 strop de ulei de avocado
- 1 lingură de ulei de măsline
- 1 strop sare
- 1 strop de piper
- 2 Vilgain tortilla din grâu integral
- 100 g de roșii cherry
- baby spanac
Instrucțiuni:
-
Preîncălziți cuptorul la 180 °C și ungeți un vas de copt cu ulei de avocado.
-
Se pune un bloc de feta în centrul vasului de copt pregătit.
-
Se sparg 5 ouă în jurul brânzei și se stropesc cu ulei de măsline. Se sărează și se condimentează ouăle. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 18‑22 de minute, până când brânza se topește și albușurile sunt fierte.
-
Se amestecă ouăle și feta cu o furculiță.
-
După coacere se poate adăuga arpagic tocat sau spanac.
Umpleți o tortilla din grâu integral cu amestecul, adăugați felii de roșii, rulați și savurați.