O cină ușoară pe care o poți pregăti în câteva minute? Da, exact asta avem pentru tine. Un wrap cu fajita de pui pe care chiar și un începător complet în bucătărie îl poate mânui, dar primește o aromă deosebită și nutrienți de calitate. Și asta îți dorești după o zi lungă la serviciu sau la școală, nu? 💯
1 porție conține
- 683 kcal
- 70 g carbohidrați
- 24 g grăsimi
- 50 g proteine
Pentru 2 porții
- 300 g de carne de pui
- 2 Vilgain wrap
- ceapă
- ardei
- usturoi granulat
- sare
- piper
- miere de flori
- boia măcinată
- 1 lingură de oțet de vin
- 3 linguri de ulei de măsline
- 4 linguri de iaurt alb
- strop zahăr din trestie
- ulei de măsline în spray
Instrucțiuni:
-
Tăiați jumătate din ardei în cuburi mai mici și cealaltă jumătate în felii. Procedați la fel cu ceapa.
-
Prăjiți puiul tăiat fâșii în puțin ulei, adăugați puțină sare și piper.
-
În aceeași tigaie, se prăjește 1/2 ceapă până devine aurie, se adaugă 1/2 ardei feliat, se lasă să fiarbă puțin și se amestecă legumele cu puiul.
-
În bol se amestecă iaurt cu puțină sare și usturoi granulat.
-
Pregătiți și o salsa care să completeze perfect wrap‑ul - amestecați oțet, sare, piper și un vârf de cuțit de zahăr. Apoi se încorporează 3 linguri de ulei. Se încorporează 1/2 ceapă și 1/2 ardei tăiate mărunt.
-
Apoi se așază în straturi - se întinde baza de iaurt pe tortilla încălzită, se acoperă cu amestecul de pui cu ardei și ceapă și se înfășoară tortilla în burrito.
-
Se servește cu salsa de ardei. Poftă!