Dacă sunteți în căutarea unui mic dejun rapid sau a unei gustări puțin diferite de cele obișnuite, veți fi surprinși de acest toast cu ou, șuncă de calitate și brânză topită, pe care o coaceți pur și simplu într‑o friteuză cu aer cald. În acest fel nu veți murdări vase suplimentare, veți obține o crocantă maximă și veți economisi calorii din uleiul pe care l‑ați fi folosit la prăjire. 🤝🏻
1 porție conține
- 454 kcal
- 36 g carbohidrați
- 18 g grăsimi
- 34 g proteine
Pentru 1 porție
- 2 felii Vilgain sandwich bread
- 2 lingurițe de Vilgain sos de roșii arrabbiata
- 2 ouă
- 40 g de șuncă presată
- 20 g de 30% Eidam
Instrucțiuni:
-
În friteuză se prăjesc mai întâi feliile de șuncă. Între timp, se pregătesc 2 felii de pâine toast și cu o lingură se fac adâncituri în mijloc pentru ou. Se unge pâinea toast cu sos de roșii. -
Tăiați șunca prăjită în fâșii și puneți‑le pe marginile pâinii (aceasta va crea o barieră pentru ca oul să nu se verse).
-
Se sparge 1 ou în mijlocul fiecărei felii și se coace în friteuza încinsă la 180 °C timp de aproximativ 7 minute. Când oul este aproape copt, se presară cu brânză rasă și se termină coacerea.
-
Ei bine, puteți servi, așa că savurați!