Gata cu toasturile plictisitoare! Îți va plăcea această chiflă vegetariană cu salată de ouă, baby spanac și parmezan nu doar ca un mic dejun ușor, ci și ca o gustare supraîncărcată sau o cină ușoară care te va umple atunci când te grăbești. Nu ezita să o iei la drum cu tine într‑o cutie și să o consumi în timpul pauzei. În acest fel, nu va trebui să fugi după o chiflă la automatul de băuturi și îți alimentezi corpul cu ingrediente reale. 💪🏻
1 porție conține
- 447 kcal
- 29 g carbohidrați
- 21 g grăsimi
- 32 g proteine
Pentru 2 porții
- 4 felii Vilgain sandwich bread
- 4 ouă
- 2 linguri de brânză cottage
- ceapă verde
- sare
- piper
- boia măcinată
- linguriță de muștar
- 4 lingurițe de parmezan
- baby spanac
- ghee în spray
Instrucțiuni:
-
Într‑un castron, se amestecă ouăle fierte tari tocate, cottage, ceapa de primăvară, sare, piper și se adaugă boia măcinată după preferință, amestecând bine. -
Se pune amestecul pe o felie de pâine prăjită, se presară cu parmezan ras, se adaugă baby spanac, se acoperă cu o altă felie și se prăjește în puțin ghee.
-
Și serviți, poftă bună!