1 porție conține
- 467 kcal
- 51 g carbohidrați
- 19 g grăsimi
- 35 g proteine
Pentru 2 porții
Pentru crema de ton:
- 1 ton în suc propriu
- 130 g de Iaurt grecesc
- 2 lingurițe de mărar
- 3 cepe verzi
- 1 linguriță de Muștar Dijon
- suc de lămâie
- 1/2 de linguriță de usturoi uscat
- 1/2 de linguriță de chili
- sare
- piper
Pentru servire:
- 1 roșie
- 1/2 de avocado
- Vilgain pesto genovese
- 2 Vilgain pâine pita
Instrucțiuni:
-
Mai întâi, amestecați tonul cu iaurtul grecesc, mărarul, ceapa de primăvară, muștarul Dijon, usturoiul uscat, chili, sare și piper. Utilizați o furculiță pentru a amesteca totul într‑o cremă tartinabilă. -
Tăiați pâinea pita și prăjiți‑o pe grătar sau într‑o tigaie.
-
Se unge o jumătate de pâine pita cu tartină de ton și se pun felii de roșii deasupra. Se unge cealaltă jumătate a pâinii pita cu pesto de busuioc, se adaugă felii de avocado și se pliază peste.
-
Apoi servește‑l sau împachetează-l pentru a‑l lua cu tine pe drum, la școală, la serviciu sau într‑o călătorie!