Vrei să sărbătorești Ziua Sfântului Martin, dar nu vrei să rămâi la gâscă sau rață cu varză și găluște? Ce zici să încerci acest tacos de rață,perfect picant și avocado fraged în interior? O cină ușoară care este gata în cel mai scurt timp datorită cărnii R2E, dar pe care o vei savura la maxim! 🤤
1 porție conține
- 293 kcal
- 24 g carbohidrați
- 16 g grăsimi
- 15 g proteine
Pentru 3 porții
- 100 g de piept de rață în suc propriu
- 3 bază de mini pizza
- 1 lingură ulei de avocado
- 1 șalotă
- 2 căpățăni de usturoi
- 1 linguriță de boia măcinată - afumată
- 1 linguriță de chimen măcinat
- chili
- coriandru uscat
- strop de piper cayenne
- sare
- suc de lime
- 50 g de varză roșie
- 50 g de morcovi
- coriandru
Instrucțiuni:
-
Se încinge uleiul la foc mediu și se prăjesc ceapa și usturoiul. -
Se amestecă cu boia afumată, chimenul, ardeiul iute, coriandrul și piperul cayenne și se lasă să se aromeze.
-
Se adaugă în tigaie pieptul de rață din conservă tăiat felii și se condimentează cu sare și piper. Gătiți timp de aproximativ 5 minute, amestecând ocazional pentru a nu se arde nimic.
-
La final, se adaugă suc de lime după gust și se ia de pe foc. Se încălzesc bazele de mini pizza.
-
Într‑un bol mic, se pasează avocado, se adaugă sucul de lime, iaurtul grecesc, usturoiul și coriandrul tocat. Se condimentează cu sare și piper după gust. În același timp, se taie varza și morcovii în fâșii mici.
-
Și este gata de servit! Puneți amestecul de avocado pe baza de pizza, acoperiți cu amestecul de carne, varză, morcovi, stropiți cu lime, presărați cu coriandru sau ceapă de primăvară, serviți cu smântână și savurați!