Cine nu poate rezista combinației de unt de arahide și marmeladă? Și dacă ți‑am spune că poți face toastul tău preferat PB&J cu mai puține calorii? Da! Atunci când folosești unt de arahide sub formă de pudră, plus îl bați într‑o spumă perfectă, micul dejun sau gustarea super dulce a lumii pentru atunci când nu ai timp.
1 porție conține
- 366 kcal
- 32,7 g carbohidrați
- 8,6 g grăsimi
- 35,9 g proteine
Pentru 1 porție
Pentru bază:
- 2 Vilgain sandwich bread
- 12 g de pudră de unt de arahide
- 100 g de Iaurt grecesc
- 30 g de gem de căpșuni
- 10 g de Vilgain colagen
- 10 g proteine de vanilie
Pe partea de sus:
- 5 g de nucă de cocos
- 2 g de semințe de chia
Instrucțiuni:
-
Se prepară pâinea prăjită într‑un prăjitor de pâine. -
Într‑un bol, se amestecă iaurtul cu untul de arahide și proteinele. Întindeți amestecul pe pâinea prăjită.
-
Se amestecă gemul cu colagenul. Se unge și acest amestec pe pâinea prăjită.
-
Se ornează cu nucă de cocos și semințe de chia și se servește. Savurați!