Vă place pâinea prăjită franțuzească? Fă-o pe aceasta cu o notă de toamnă acoperită cu piure de dovleac Hokkaido și am adăugat proteine pentru un plus de proteine. Un mic dejun echilibrat care vă va sătura.
1 porție conține
- 527 kcal
- 45,3 g carbohidrați
- 23,5 g grăsimi
- 32,2 g proteine
Pentru 2 porții
Pentru bază:
- 2 linguri de piure de dovleac
- 2 ouă
- 60 ml lapte
- 30 g proteine de vanilie
- 6 felii Vilgain sandwich bread
- 2 ml de ghee în spray
- 1 linguriță de condimente de dovleac
Pentru a finaliza:
- 4 linguri de Iaurt grecesc
- 20 g de nuci pecan
- 30 g de unt de caju
Instrucțiuni:
-
Într‑un bol, se amestecă ouăle, proteinele, laptele, piureul de dovleac și condimentele pentru plăcintă cu dovleac. -
Se amestecă bine.
-
Se înmoaie pâinea prăjită în amestec și se prăjește pe ambele părți în puțin ghee într‑o tigaie.
-
Se așază pe o farfurie, se acoperă cu iaurt grecesc și nuci pecan. Acoperiți cu unt de nuci după gust. (Fără unt de caju, au doar 441 kcal).
-
Poftă bună!