Mic dejun ușor sau cină plină de proteine, ceea ce vă va sătura pentru o lungă perioadă de timp și vă va satisface poftele? Pentru asta sunt ouăle la cuptor! De data aceasta într‑o versiune vegetariană cu parmezan și legume pe care o poți arunca în cutie ca gustare sau prânz ușor atunci când nu poți găti. Pentru că, cu rețeta de astăzi, tot ce trebuie să faci este să amesteci totul într‑un singur bol, să-l bagi la cuptor și ai o bombă proteică perfect suplă. 💥
1 porție conține
- 401 kcal
- 12,5 g carbohidrați
- 25 g grăsimi
- 30 g proteine
Pentru 4 porții
- 12 ouă
- 300 g de brânză cottage
- 60 g de parmezan
- 30 g de baby spanac
- 130 g de porumb
- 150 g de roșii cherry
- 200 ml lapte
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță de usturoi
- 1 linguriță de ceapă granulată
- linguriță de piper
- ierburi proaspete
Instrucțiuni:
-
Se toacă sau se rad toate ingredientele în bucăți mai mici și se amestecă într‑un vas de copt. -
Coaceți amestecul la 190 °C timp de 50‑60 de minute.
-
Și apoi doar savurați, să aveți poftă!