Ți‑a rămas orez acasă și nu știi ce să faci cu el? Cu siguranță nu‑l aruncați și folosiți‑l în schimb, împreună cu alte câteva ingrediente , pentru a face orez prăjit cu ou și pui! Mai ai orez acasă, dar cauți o cină ușoară care să te sature perfect? Ai ajuns în locul potrivit! 👌🏻
1 porție conține
- 655 kcal
- 43 g carbohidrați
- 33 g grăsimi
- 46 g proteine
Pentru 2 porții
- 50 g orez
- 150 g de piept de pui în suc propriu
- 5 ml ulei de avocado
- 40 ml de sos de soia
- 30 g de ceapă verde
- 4 ouă
Instrucțiuni:
-
Mai întâi, spargeți 4 ouă și amestecați‑le bine.
-
Se taie ceapa de primăvară și carnea R2E în bucăți mai mici, se măsoară 40 ml de sos de soia.
-
Este ideal să preparați orezul prăjit din ceea ce a rămas cu o zi înainte. Dar dacă nu aveți orez fiert în stoc, preparați‑l conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
-
Apoi se încinge uleiul în tigaie, se adaugă ouăle bătute, se amestecă bine pentru a nu se arde și se adaugă carnea tocată.
-
Se adaugă orezul fiert și sosul de soia la amestec și se amestecă.
-
La final, adăugați ceapa de primăvară, presărați‑o peste mâncare când este în castron și savurați!