Ai de gând să iei un mic dejun sățios? Și știi că poți mânca pinsa sau o pizza la micul dejun? Doar modificați puțin umplutura clasică, adăugați brânză de vaci, ouă și șuncă de bună calitate pentru o încărcătură bună de proteine, spanac și pesto‑ul dvs. preferat și veți avea pe masă brunch‑ul perfect în cel mai scurt timp. Așadar, ce zici să încerci? 🍕
1 porție conține
- 478,8 kcal
- 60 g carbohidrați
- 15,2 g grăsimi
- 27,8 g proteine
Pentru 4 porții
- 1 pachet bază de pinsa
- 3 lingurițe Vilgain pesta rosso
- 1 pachet de brânză cottage light
- 4 ouă
- 60 g de prosciutto
- baby spanac
- sare de mare
- condimente pizza
- piper
Instrucțiuni:
-
Așezați pinsa pe o foaie de copt cu hârtie pergament. -
Se unge cu pesto, brânză de vaci și se presară condimente pentru pizza.
-
Se pune șunca deasupra, se sparg ouăle și se presară cu spanac. Se condimentează cu sare și piper după gust.
-
Se coace la 250 °C timp de 10‑15 minute.
-
Poftă bună!