Mic dejun sărat sau dulce? Astăzi, cu siguranță sărat! Ce zici de acest croissant pufos umplut, pe care îl poți umple oricând după pofta inimii, dar de data aceasta îți recomandăm varianta cu ouă amestecate cremoase, șuncă crocantă prăjită și avocado. Este perfecțiunea și pur și simplu trebuie să o încerci! 🥐
1 porție conține
- 660 kcal
- 31 g carbohidrați
- 41 g grăsimi
- 31 g proteine
Pentru 1 porție
- 2 felii de șuncă presată
- 3 ouă
- 4 felii de avocado
- sare
- piper
- linguriță de ghee
- lingură de cream cheese light
- arpagic
- frunză de pătrunjel
- suc de lămâie
- Vilgain chutney
- 1 croissant
Instrucțiuni:
-
Începeți prin a rumeni o șuncă sau bacon de bună calitate într‑o tigaie încinsă. Puneți puțin ghee în aceeași tigaie și pregătiți‑vă ouăle amestecate așa cum vă plac.
-
Într‑un bol, amestecați crema cheese, ierburile preferate, puțin suc de lămâie, sare și piper.
-
În cele din urmă, tăiați croissantul, ungeți‑l cu cremă de ierburi, adăugați ouă, șuncă prăjită, felii de avocado, o lingură de chutney, sare și piper după gust și savurați!