Toamna și sezonul dovleacului este în sfârșit aici, așa că hai să facem clătite de dovleac cu ciocolată care vă vor ține sătul toată dimineața. 🥞
Aceste clătite sunt perfect pufoase, cu cantitatea potrivită de dulce și pline de proteine, așa că sunt perfecte ca mic dejun pentru a vă da un impuls sau ca un punct dulce atunci când poate vă este foame. Pentru atingerea finală am ales delicioasa cremă de migdale, banană și iaurt de nucă de cocos, 10/10 pentru noi, dar ceea ce adăugați pe partea de sus vom lăsa la latitudinea dumneavoastră.
1 porție conține
- 612 kcal
- 81 g carbohidrați
- 22 g grăsimi
- 25 g proteine
Pentru 2 porții
- 200 g de piure de dovleac
- 200 ml de unt de migdale
- 30 g de sâmburi de ciocolată - ciocolată neagră
- 30 g de Vilgain plant based protein
- 80 g de făină de ovăz
- 1 lingură de cacao neprăjit
- 8 g de semințe de in
- 3 linguri apă
- 1 strop sare
- 1 linguriță de praf de copt
- 3 picături de extract de vanilie
- 1 strop de scorțișoară
- 2 ml spray cu ulei de cocos
- 1 banană
- 4 linguri de iaurt de nucă de cocos
- 2 linguri sirop de arțar
- 1 lingură de unt de migdale
- 1 strop de nucă de cocos
Instrucțiuni:
-
Mai întâi, preparați un "ou" vegan din semințe de in și apă. Amestecați semințele și apa și lăsați‑le să stea un timp până când formează un terci mai gros. -
Se amestecă toate ingredientele pentru aluat într‑un bol și se prăjesc clătitele într‑o tigaie cu puțin ulei de cocos.
-
Serviți clătitele cu iaurt de nucă de cocos, unt de migdale, sirop de arțar și fructele și nuca de cocos preferate.
Poftă bună!