Doriți un mic dejun sofisticat care să vă ofere multe proteine și pe care să îl puteți pregăti din timp, astfel încât să aveți timp dimineața? Ce zici să încerci acest mini cheesecake pentru micul dejun umplut cu căpșuni sau cu fructele tale preferate pentru a-ți începe dimineața exact așa cum ai nevoie. 👌🏻
În plus, este faină perfect fotogenică pentru a o posta în stories și tag @vilgainrecipes! 🥰
1 porție conține
- 216 kcal
- 13,9 g carbohidrați
- 5,5 g grăsimi
- 25 g proteine
Pentru 2 porții
- 200 g de brânză cottage light
- 70 g de iaurt grecesc degresat
- 1 lingură sirop de arțar
- 10 g proteine de vanilie
- 30 g de căpșuni
- 1 ou
- 20 g de căpșuni
- 70 g sirop de agave
- 15 g topping prebiotic de căpșuni
Instrucțiuni:
-
Într‑un blender, se amestecă brânza de vaci, iaurtul grecesc, siropul de arțar, oul și proteinele. Se împarte amestecul în două vase de copt. -
Adăugați deasupra căpșuni tăiate bucăți.
-
Se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 °C timp de 30 de minute. Se lasă să se răcească după coacere.
-
Apoi adăugați iaurt grecesc deasupra fiecărui desert, decorați cu căpșuni și topping. Savurați.