Îți dorești uneori un mic dejun sau o gustare rapidă cu proteine, așa că te întinzi după o budincă proteică de la magazin? Avem o soluție mai bună care nu numai că îți va salva portofelul, dar și corpul. 👇🏻
Cele cumpărate de la magazin sunt adesea pline de aditivi inutili precum acesulfam K, sucraloză, caragenan, amidon modificat, E 472b sau E 466. Dar atunci când faci o astfel de budincă acasă, obții o masă făcută cu ingrediente de calitate cu proveniență clară, fără aditivi, ingrediente naturale, conținut mai mare de proteine și preț mai mic. În plus, o poți aroma oricând după bunul tău plac, poți adăuga orice fruct ai acasă sau poți alege condimente de sezon pentru a-ți face diminețile răcoroase de toamnă mai plăcute cu o versiune cu scorțișoară.
Așadar, la ce budincă vei întinde mâna data viitoare? 😏
1 porție conține
- 258 kcal
- 14 g carbohidrați
- 7 g grăsimi
- 34 g proteine
Pentru 1 porție
- 120 ml lapte
- 80 g brânză dulce moale
- 1 lingură făină de tapioca
- 25 g proteine de vanilie
- picături de stevie vanilie
- fructe
- căpșuni liofilizate
- topping prebiotic de căpșuni
- marmeladă de căpșuni
Instrucțiuni:
-
Turnați o parte din lapte în bol și adăugați câteva picături de stevia dacă doriți ca budinca să fie mai dulce. Lăsăm cantitatea la preferințele dvs. de gust. Încorporați treptat făina de tapioca și proteinele.
-
Între timp, se încălzește restul de lapte și se toarnă în el amestecul de proteine.
-
Se bate până se îngroașă, apoi se ia de pe foc, se amestecă cu brânza de vaci și se ornează cu ingredientele preferate. Fructele proaspete sau lio, toppingul dulce sau gemul de bună calitate sunt excelente.