Aveți poftă de un șnițel, dar nu vreți să îl faceți pentru că vă urmăriți silueta? Nicio problemă! Acasă, puteți prepara o versiune mai echilibrată, fără prăjire, care are un conținut caloric mult mai scăzut, dar prin adăugarea de șuncă la bază am adăugat mai multe proteine la întregul fel de mâncare. Așadar? Vrei să încerci și tu acest clasic într‑o haină potrivită? 🧀
1 porție conține
- 760 kcal
- 58 g carbohidrați
- 32 g grăsimi
- 60 g proteine
Pentru 1 porție
- 100 g de brânză tare
- 4 felii de șuncă presată
- 1 ou
- 20 g de pesmet panko
- 2 ml de ulei de măsline în spray
- 2 cartofi
- condimente pizza
- mix de salată
- roșie cherry
- 1 lingură de maioneză
- 1 linguriță de Iaurt grecesc
Instrucțiuni:
-
Începeți prin a înveli șunca și brânza în ou și apoi în pesmet panko.
-
Apoi se stropește totul cu puțin ulei de măsline și se introduce în cuptorul încins la 200 °C. Coaceți împreună timp de aproximativ 10 minute, întorcând brânza după 5 minute, astfel încât să fie frumoasă și crocantă pe toate părțile.
-
Pregătiți o garnitură - cartofi copți cu condimentele preferate, salată la alegere și dip de maioneză și iaurt de casă.
-
Asta e tot! Deci, enjoy!