Am refăcut Popeyes Chicken Sandwich do tacos și este de top, așa că trebuie să îl încercați și voi!
Le‑am făcut fără ca puiul să plutească în ulei, am acoperit fâșiile crocante cu miez de pâine de porumb, le‑am stropit cu un ulei de măsline bun și le‑am pus în cuptorul încins, ei bine, ducând întreaga mâncare la un nivel și mai ridicat de crocant și, cel mai important, de echilibru! Așa că atunci când vrei să comanzi acest clasic, vezi dacă ai pui în frigider și fă-l acasă. 🚀
1 porție conține
- 657 kcal
- 55 g carbohidrați
- 21 g grăsimi
- 58 g proteine
Pentru 3 porții
- 600 g de piept de pui
- 1 ou
- sare
- usturoi uscat
- boia măcinată
- piper
- 50 g de cornflakes
- 50 g de pesmet panko
- ulei de măsline în spray
- 6 felii bază de mini pizza
- 6 felii de cheddar
- 60 g salată iceberg
- 30 g castraveți murați
- 75 g de Iaurt grecesc
- lingură de boia măcinată
- lingură de sos sweet chilli
Instrucțiuni:
-
Se condimentează puiul, se învelește în ou, jumătate în fulgi de porumb zdrobiți și pesmet panko, se stropește ușor cu ulei de măsline și se introduce în cuptorul încins la 200 °C timp de 15‑20 de minute până devine crocant.
-
Între timp, se amestecă toate ingredientele pentru sos.
-
Când puiul este gătit, puteți trece la servire 👉🏻 încălziți baza de pizza într‑o tigaie sau cuptor, puneți o felie de brânză cheddar deasupra, care se va topi frumos la căldura, salată iceberg tocată, strips prăjite și adăugați sosul deasupra.