Deci, veți iubi absolut această bunătate și vă veți bucura de ea. Tortilla noastră este perfectă pentru asta. Combinația de ceapă caramelizată, brânză mucegăită și bacon este o combinație incredibilă, iar papilele tale gustative vor cânta la propriu.
1 porție conține
- 550 kcal
- 42,5 g carbohidrați
- 32,1 g grăsimi
- 20,7 g proteine
Pentru 1 porție
- 100 g de carne tocată de vită
- 1 Vilgain tortilla din grâu integral
- 1 linguriță de boia măcinată
- ceapă granulată
- 1 lingură de ulei de măsline
- Sare de Himalaya
- piper
- 1 felie de bacon
- 1 ceapă
- 60 g de Brânză Brie
- arpagic
- ghee în spray
Instrucțiuni:
-
Mai întâi, se pregătește ceapa tăind‑o în felii subțiri. -
Se prăjește în puțin unt ghee până se caramelizează, amestecând din când în când.
-
De asemenea, se prăjește o felie de bacon și se taie în bucăți mici.
-
Într‑un bol, se amestecă carnea tocată cu boia, ceapa granulată și sarea. Se formează o bilă.
-
Se pune carnea pe tortilla și se presează până la margini. Se pune tortilla cu partea cu carne în jos într‑o tigaie cu puțin ulei și se gătește timp de aproximativ 4 minute.
-
Apoi întoarceți tortilla, puneți feliile de brânză, acoperiți cu un capac și reduceți focul.
-
Puteți pune o picătură de apă sub tortilla pentru a aburi brânza sau lăsați apa să curgă în tigaie din capac atunci când aburește.
-
Tortilla poate fi așezată pe un prosop de hârtie pentru a se scurge excesul de grăsime. Se pune ceapa prăjită, baconul crocant și se presară cu arpagic pe tortilla.
-
Poftă bună!